Wednesday, November 1, 2017

Choco-Cinnamon Halloween Cookies/チョコ-シナモンハロウィーンクッキー

HAPPY BELATED HALLOWEEN! The time of year where it is acceptable to eat tons of candy. The costume parties, pumpkin carving, and food! For Halloween, I’m making a Chocolate-Cinnamon Halloween Cookies~
ハッピーハロウィーン!私は遅いですが、大丈夫です。たくさんキャンディーを食べて、コスチュームパーティーやかぼちゃカービングや食べ物!ハロウィーンのために、チョコ-シナモンハロウィーンクッキーを作っています〜

You Will Need/材料
- 1 ¾ cups of All-Purpose Flour/415ml 粉
- ¾ cup of Unsweetened Cocoa Powder/175ml ココアパウダー
- 1 Tablespoon of Ground Cinnamon/15ml シナモンパウダー
- ¾ Teaspoon of Baking Soda/3.75ml ベーキングソーダ
- ¼ Teaspoon of Baking Powder/1.25ml ベーキングパウダー
- ½ Teaspoon of Salt/2.5ml 塩
- 2 Sticks of Unsalted Butter (Room Temperature)/2 室温のバーター
- 1 ¼ cups of Granulated Sugar/300ml 粗目糖
- ½ cup of packed Dark Brown Sugar/115ml 黒砂糖
- 1 Large Egg/1 大きい卵
- 1 Teaspoon of Pure Vanilla Extract/5ml プールバニラエッセンス
- Plastic Wrap or Aluminum/ラップとかアルミホイル


Directions/用法

- Place 1 ¾ cups of flour, ¾ cocoa powder, 1 Tablespoon of Ground Cinnamon, ¾ Teaspoon of Baking Soda, ¼ Teaspoon of Baking Powder, and ½ Teaspoon of Salt in a bowl, then whisk. Make sure to pay attention to which is Baking Soda and Baking Powder.
ボールで415ml 粉と175ml ココアパウダーと15ml シナモンパウダーと3.75ml ベーキングソーダと1.25ml ベーキングパウダーと2.5ml 塩を入って、泡立てます。気を付けて下さい。


- Beat the 2 sticks of unsalted Butter (Room Temperature), 1 ¼ cups of Granulated Sugar, and ½ cup of packed Dark Brown Sugar in a separate bowl. Then mix until light and fluffy for about 5 minutes or so.
違うボールで室温の2 バーターと300ml 粗目糖と115ml 黒砂糖を入って泡立てて、五分にワフワワを混ぜていましす。

- Beat in the 1 large Egg and 1 Teaspoon of Vanilla until creamy for 1-2 minutes.
1、2分にクリーミで卵と5ml バニラを泡立てます。


- Slowly and gradually add the bowl with the flour, cocoa powder, Ground Cinnamon, Baking Soda, Baking Powder, and Salt into the bowl and mix.
ゆっくり粉とココアパウダーとシナモンパウダーとベーキングソーダとベーキングパウダーと塩を入って、泡立てます。気を付けて下さい。


- Get out a plastic wrap or aluminum and divide the dough into two pieces. Pat each into a circle form on your choose of wrap, then refrigerate until firm for 1 hour.
クッキー生地はラップとかアルミホイルに二つを 離して、丸になって、一時間に凍らして下さい。


- Afterwards, roll out the two dough on a parchment paper or aluminum until your liking or ¼ inch thick. Refrigerate until firm for about 2 hours. Or, you can put it into the Freezer for 1 hour.
次、ラップとかアルミホイルでクッキー生地を伸して、二時間に凍らして下さい。他の方はフレーザーで一時間を凍らします。


- Cut the shape of the cookie to your liking. We used a skull and skeleton cookie cutter. Roll the leftover of the dough to cut out more cookies. If the cookie goes soft, just refrigerate again till firm (Roughly 15 minutes).
好きなシェープでクッキー生地を切ります。クッキーは柔らかになってなら、また15分ぐらいに凍らして下さい。

- Preheat your oven to 350 degrees Fahrenheit. Then place cookies in oven for 15 minutes.
オーブンは176摂氏温度を予熱して、オーブンで15分を焼きます。


To Make The Icing/アイシングを作れる

You Will Need/材料
- 1 Tbsp ½ Tbsp Sugar/23mlぐらい粗目糖
- 1 Egg/1卵
- 1 to 2 Tbsp of Water/15ml-30ml 水

- Beat the 1 Tbsp ½ Tbsp Sugar, Egg White, and 1 to 2 Tbsp of Water over a boiling water. On and off the bowl with all the ingredients above the boiling water till foamy. Then refrigerate till cool.
前後に熱湯の上に23mlぐらい粗目糖と1卵と15ml-30ml 水を泡立てます。次、凍らします。


- When the cookies are done cooking, let them cool down a bit then decorate to your hearts content. You can place the icing you made in a plastic bag, cut the corner a little so you can squeeze on your cookie.
クッキーを焼いて終わって時、少し待って、後で好きに飾ります。アイシングはプラシックバッグに入って、角っこを切って、クッキーを飾ります。

Afterwards, EAT!
後で、食べてください!


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