Wednesday, September 13, 2017

Sweetspot Nitrogen Ice Cream & Boba Tea/スウェットスポットの窒素のアイスクリームとボバ

Nitrogen has been a popular addition to desserts recently.  I've seen lots of little round dried snacks like round Cheetos balls, Marshmallows, and etc being frozen by Nitrogen and when people eat them, they produce dragon smoke breathe.
最近、デザートで窒素は人気があります。窒素でマシュマロやチェートスバールをこごえています。人々はそのデザートを食べて時、りゅうのけむりの息を吐いています。

At Sweetspot, they use Nitrogen to make their ice cream.  They serve boba too, but the main focus item on the menu was the ice cream. You can order from the Sweetspot Ice Cream Specialties or you can choose your own ingredients.
スウェットスポットは窒素でアイスクリームを作っています。ボバの飲み物があって、けれど、メニューで大事のデザートはアイスクリームです。スウェットスポットのアイスクリームの名物を注文できて、自分で選べています
First, you choose your base either Sweetspot Premium, Sorbet, or Coconut. Sweetspot Premium is the dairy ice cream option while the Sorbet and Coconut base are non-dairy and Vegan-friendly.  They also have Organic Base which is Dairy.
まずは、ベースを選んで、スウェットプリームとソルベとココナッツを選べて、 スウェットプリームは乳製品で、ソルベとココナッツベースは乳製品じゃなくて、ヴェーガンです。そして、オーガニックベースも乳製品です。

Next, you choose the flavors you want for your ice cream.  They mark on the menu the flavors that are flavors for the Sorbet base. Afterwords, you choose your toppings. They have a variety of toppings from cookies & candies, fruit, cereal, nuts, sauce, powder, cake, boba, and jelly.
次、自分でアイスクリームの味を選んで、ソルベの味もあります。後で、トッピングです。色々なトッピングがあって、例えば、クーキや果物やボバを注文できます。

I'm not really sure what based I chose, but I think I chose the Sweetspot Premium base with Horchata flavor.  I added Pistachio and Mochi for the topping.  They had complimentary Condense Sauce and Chamoy Sauce along with water.  I poured some Condense sauce to complete my creation.
スウェットプリームベースを注文したと思った、味はオルチャータで、トッピングはもちとピスタチオでした。無料なコンデンスソースとチャモイソースと水があります。私のアイスクリームでコンデンスソースを注ぎました。

I really enjoyed the Ice cream, it was sweet and creamy texture.  The Horchata was really good and mixed well with the flavor of the pistachios, mochi, and the condense milk. 
とても好きで、アイスクリームは甘くて、クリーミーでした。オルチャータは美味しかった、ピスタチオともちとコンデンスソースと一緒にとてもよかったです。

My friend first bought the Nitrogen Cheese chip balls.  You need to try it out quickly before the Nitrogen disappears.  After the Nitrogen wares out, it was just Cheese balls.  My friend to also buy some Ice Cream, and she bought from their Sweetspot Ice Cream Specialties, the Cafe Sua Da.  Cafe Sua Da consists of Vietnamese Coffee Ice Cream, Grass Jelly, Condensed Milk, Whip Cream, and Cacao Powder.  My friend enjoyed her Ice cream.
友人は窒素チーズバールを買いました。窒素を消える前に、すぐ食べて下さい。窒素を消えた時、チーズバールだけですから、友人はアイスクリームを注文しました。友達はスウェットスポットのアイスクリームの名物のカフェスア・ダを買いました。カフェスア・ダはベトナムのコーヒーのアイスクリームとグラスゼリーとコンデンスミルクとホイップクリームとココアパウダーです。友達はアイスクリームが好きでした。
Cafe Sua Da/カフェスア・ダ

The shop is a nice small store with cute decorations.  You can see the Nitrogen spill out from the machines as they make the Ice Cream.  My friends and I had a good time playing card games.  They also have free Wifi if you follow them on Instagram.  Unfortunately, for some reason my Internet wasn't working at all while I was in the store.  So I couldn't even get the free wifi since Instagram wouldn't work for me.  Overall, it was a nice place to get sweet, delicious Ice Cream~
店は小さくてよかったで可愛いかざりがあります。アイスクリームを作る時、窒素を見えています。楽しかったです。スウェットスポットのインスタグラムのをフォローしたら、無料なワイファイをもらいますが、店にいた時、私のインタネットは悪かったから、スウェットスポットのインスタグラムを開けませんでした。そうまとめ、いいな場所で、とても美味しいいアイスクリームがあります〜


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